x close

Acest profesor dădea cursuri gratuite de înot. La un moment dat, o femeie i-a dat mesaj să programeze o întâlnire pentru fiul ei. Nimeni nu se gândea la una ca asta. Întâmplarea a devenit virală

21 Dec 2018   •   18:06
Acest profesor dădea cursuri gratuite de înot. La un moment dat, o femeie i-a dat mesaj să programeze o întâlnire pentru fiul ei. Nimeni nu se gândea la una ca asta. Întâmplarea a devenit virală Foto: Pixabay.com

Un profesor generos de înot, care oferă lecții gratuite pentru copii, a împărtășit un schimb șocant de mesaje revoltătoare de la o mamă care nu era fericită că clasele nu erau când le voia ea.

Mama l-a întrebat pe profesor dacă fiul ei ar putea să se alăture lecțiilor gratuite și i-a reproșat faptul că nu îi răspunde repede la mesaje.

Profesorul a explicat că era la lucru, astfel încât nu ar fi putut să răspundă imediat și nu ar fi învățat în acea zi, dar ar fi spus-o când lecția următoare ar fi putut să se alăture fiului ei.

Conversația a avut o întorsătură neplăcută când mama a spus că știe că profesorul are un "program flexibil" și cere ca el să "răspundă mai repede" și să se întâlnească cu fiul ei la ora 13:00 în acea zi.

Când profesorul a refuzat, femeia a început să îi aducă injurii, scrie mirror.co.uk.

După ce profesorul nu mai răspunde, mesajele încep să devină mai neplăcute.

Mama a spus că va "arunca [fiul ei] în piscină mâine", iar profesorul este responsabil pentru ceea ce se întâmplă.


Postarea de la Reddit a devenit virală  și are peste 7000 de comentarii de la oameni care au fost șocați de schimbul de replci dintre cei doi.


Unul a scris: "Wow, am pierdut-o când a vrut să-l arunce pe puști în piscină și apoi să te învinuiască dacă se îneacă".

Unii au fost sceptici în privința faptului că firul era autentic sau nu, așa cum a scris cineva: "Chiar îmi place cu adevărat să cred că lucrurile de genul ăsta sunt false, nu din lipsă de respect față de tine, ci din lipsă de respect față de umanitate și bunul simț. a face astfel de cereri ridică mintea mea. "

Parteneri
Parteneri
sati