Ahmadinejad: SUA blochează revenirea Mântuitorului omenirii, Mahdi

08 Dec 2009   •   08:30
Ahmadinejad: SUA blochează revenirea Mântuitorului omenirii, Mahdi
mahmoud ahmadinejad

Preşedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad susţine că Statele Unite încearcă să zădărnicească revenirea salvatorului omenirii, relata televiziunea Al Arabiya din Dubai.
Ahmadinejad pretinde că are dovezi că SUA blochează revenirea lui Mahdi, Imam despre care musulmanii cred că este mântuitorul.
?Avem dovezi concrete că ei cred că un descendent al profetului islamului se va naşte în aceste părţi şi va seca nedreptatea din lume,? susţine Ahmadinejad .
"Ei au inventat toate aceste planuri pentru a împiedica venirea Imamului deoarece ştiu că poporul iranian este cel care va pregăti terenul pentru venirea sa şi îi va sprijini domnia" .

Ahmadinejad a continuat acuzele, adăugând că au exista comploturi ale Occidentului, dar şi ale Orientului de a şterge Iranul de pe hartă.


"Ei au planificat să anihileze Iranul. De aceea toţi analiştii cred că Iran este adevăratul învingător din Orientul Mijlociu, arăta Ahmadinejad, care mai susţine că statele străine doresc să controleze rezervele de resurse naturale iraniene.
Antena3.ro

SUA
Parteneri
x close