Ai mai mânca asta după ce vei vedea cum e făcut? Marile restaurante fast-food sunt în pericol

de O.P.    |    20 Noi 2012   •   08:30

Pentru că angajaţii costă, o companie din SUA s-a gândit să introducă un nou concept care să elimine posibilele greşeli umane. Tot produsul este realizat de roboţi. Dacă am vorbi despre maşini, nu ar fi nimic ieşit din comun, dar este vorba despre un hamburger, un produs consumat de sute de millioane de oameni din întreaga lume.

Cei de la Momentum Machines din San Francisco oferă soluţia alternativă la bucătarii umani, aceştia fiind înlocuiţi de benzi de asamblare a sandwich-urilor şi sisteme mecanizate prin care un hamburger poate fi preparat mult mai rapid.În San Francisco Momentan Machines plănuieşte să deschidă primul restaurant fast-food din lume în care toate operaţiunile sunt făcute de roboţi.

"Maşinăriile inventate de noi pot înlocui angajaţii care lucrează astăzi în restaurante. Acestea pot face tot ce fac oamenii, dar mult mai bine", au declarat reprezentanţi ai Momentum Machines.Maşina de făcut hamburgeri a companiei americane este capabilă să producă 350 de astfel de sandwich-uri pe oră. De asemenea, cu ajutorul maşinăriei orice client al restaurantului va putea să îşi personalizeze hamburgerul, iar opţiunea de mâncare la pachet este la fel de bine îndeplinită.


x close