x close

"Am 57 de ani și am păstrat cenușa primei mele soții într-o urnă. Actuala soție mi-a cerut ceva îngrozitor. Ce pot face?"

10 Mar 2018   •   12:27
 "Am 57 de ani și am păstrat cenușa primei mele soții într-o urnă. Actuala soție mi-a cerut ceva îngrozitor. Ce pot face?"

Un bărbat trecut de prima tinerețe trece prin momente de cumpănă, împărțit între cele două soții ale sale.

Am 57 de ani și mi-am pierdut prima soție în urmă cu zece ani. M-am recăsătorit anul trecut cu o doamnă încântătoare.

Am păstrat cenușa primele mele soții într-o urnă, dar nu i-am spus asta niciodată noii mele neveste. Are 48 de ani și s-a enervat la culme când a aflat. Acum cenușa primei mele soții e la fiul meu, dar sunt foarte împărțit între devotamentul meu pentru aceasta și dragostea pentru noua mea soție.

Psihoterapeutul răspunde:

Știu că ești întors pe dos, dar să ții ascunsă cenușa era un fel de a căuta probleme. Sfatuș meu este să accepți că prima ta soție nu mai e cu tine și că nu ar fi fost dezamagită de orice decizie ai lua. Spune-i fiului tău că ai iubit-o pe mama lui, dar trebuie să te gândești la sentimentele actualei tale soții. Nu știi niciodată ce-ți poate aduce viitorul, dar poate că fiul tău va decide să amestece cenușile celor doi părinți ai săi dacă asta înseamnă mult pentru el.

Parteneri
Parteneri
sati