”Am făcut sex cu peste 100 de femei, cu toate că nu am penis”. Declarația șocantă a unui britanic

de L.D.    |    18 Mar 2013   •   20:29
”Am făcut sex cu peste 100 de femei, cu toate că nu am penis”. Declarația șocantă a unui britanic Foto: glamour.com
Andrew Wardle, un bărbat de 39 de ani, a declarat că s-a culcat cu peste 100 de femei, în ciuda faptului că nu are penis.

Bărbatul s-a născut cu vezică urinară ectopică, mai exact vezica s-a dezvoltat în exteriorul corpului. Deși Wardle are testicule, penisul îi lipsește cu desăvârșire. Medicii au reușit cu succes operația la vezica urinară, însă în privința penisului aceștia nu au putut face nimic.

Andrew a început încă din adolescență să aibă o atracție puternică pentru fete, știind însă că îi va fi aproape imposibil să dezvolte o relație normală.

Prima relație a avut-o la 17 ani, acesta fiind sincer cu privire la starea lui. Relația a durat nu mai puțin de 4 ani, timp în care Andrew s-a asigurat că iubita lui este pe deplin satisfăcută în timpul relațiilor sexuale. În cele din urmă totul a luat sfârșit deoarece tânăra dorea să experimenteze lucruri pe care lui îi era imposibil să i le ofere.

Această condiție și-a spus cuvântul și asupra stării psihice a lui Andrew, tânărul începând să se drogheze la 21 de ani:  “Drogurile îmi dădeau curaj. M-am culcat cu peste 100 de femei. Cu unele am avut aventuri de o noapte, cu altele am avut relaţii mai scurte sau mai lungi. 20 la sută din ele au ştiut adevărul despre mine”, a spus el.

Cu numai doi ani în urmă femeia cu care era în acea vreme l-a înșelat deoarece nu era satisfăcută. Acela a fost momentul în care Andrew a vrut să se sinucidă. Însă a fost salvat la timp, de atunci fiind sprijinit continuu de sora sa.

Astfel a ajuns la Spitalul Universitar din Londra unde un medic i-a făcut diferite teste și i-a dat o veste incredibilă: poate fi operat. Medicii vor fi nevoiți să preleveze bucăți de piele, mușchi și nervi de la unul din brațe pentru a-i contrui penisul. Pentru ca organul să fie funcţional şi Andrew să poată procrea, vor fi necesare trei operaţii ce vor fi făcute în decurs de un an.

”Încă nu cred că este posibil să am un penis funcţional”, a spus Andrew pentru The Sun. “Medicii mi-au spus că după un an şi după trei intervenţii chirurgicale voi fi un bărbat perfect normal”, spune el.

Parteneri
x close