Au auzit zgomot ciudat venind dintr-o mașină parcată în zona Lacului Ciurel din Capitală. Polițiștii locali s-au apropiat și au văzut doi tineri făcând amor. Le-au dat o amendă de 500 de lei, dar ce a urmat întrece orice imaginație

16 Iul 2018   •   11:03
Au auzit zgomot ciudat venind dintr-o mașină parcată în zona Lacului Ciurel din Capitală. Polițiștii locali s-au apropiat și au văzut doi tineri făcând amor. Le-au dat o amendă de 500 de lei, dar ce a urmat întrece orice imaginație Foto: Pexels.com

Au auzit zgomot ciudat venind dintr-o mașină parcată în zona Lacului Ciurel, din Capitală. Polițiștii locali s-au apropiat și nu le-a venit să creadă ce văd.

Doi tineri întrețineau relații amoroase. Oamenii legii le-au aplicat o amendă de 500 de lei, dar au făcut greșeală.

A încadrat-o pe tânără la un articol care prevedea că ea ar fi obținut foloase materiale în urma partidei de amor. Astfel, a fost ca și cum polițistul a susținut că femeia s-a prostituat. Lucru total fals.

Motiv pentru care cei doi tineri au contestat amenda în instanță, la Judecătoria Sectorului 6. Și au câștigat! Sancțiunile au fost anulate, după ce tânăra a precizat în fața magistraților că nu și-a vândut trupul și că se afla în mașină alături de colegul ei. Și că actul intim a fost făcut din dragoste. Și, astfel, au obținut anularea amenzilor, potrivit cancan.ro.

 

x close