Au cumpărat o casă veche pe care au încercat să o dărâme, fără să-i știe secretul. După ce au spart primii pereți au avut un șoc. Ce se ascundea de fapt între zidurile casei

de A.M.P    |    29 Aug 2017   •   11:29
Au cumpărat o casă veche pe care au încercat să o dărâme, fără să-i știe secretul. După ce au spart primii pereți au avut un șoc. Ce se ascundea de fapt între zidurile casei Galerie foto (2) Foto: pixabay.com

Un cuplu care a încercat să dărâme o casă veche cumpărată în Dublin, Ohio, pentru a-i face loc uneia moderne, a fost uimit să descopere că locuința abia achiziționată ascundea un mare secret, scrie foxnews.com.

Kevin Kemp și Jennifer Alexander plănuiau să distrugă casa pe care au cumpărat-o pentru a construi o nouă proprietate, atunci când au descoperit că locuința era „dotată” cu o cabană de lemn din secolul al XIX-lea, perfect conservată. (VEZI GALERIA FOTO).

Cei doi au povestit, în presa locală, cum au descoperit căbănuța, în timp ce spărgeau pereții unul câte unul.

”Nu ești pregătit să descoperi o cabană de lemn în interiorul unei case”, a spus Kevin Kemp.

Potrivit istoricului Doreen Uhas Sauer, cabana ar data din perioada 1820 -1840.  Cuplul care a descoperit-o a donat-o autorităților locale, care o vor reconstrui într-o nouă locație.

 

x close