Au cumpărat o fostă cârciumă într-un sat din Galați și au decis să o reconstruiască. Au avut un adevărat șoc când au văzut ce se afla într-unul din pereți. „Este un coșmar”

23 Iul 2018   •   10:44
Au cumpărat o fostă cârciumă într-un sat din Galați și au decis să o reconstruiască. Au avut un adevărat șoc când au văzut ce se afla într-unul din pereți. „Este un coșmar” Foto: Pixabay.com

Au cumpărat o fostă cârciumă într-un sat din Galați. Mai precis, Cârciuma „Moş Anghel” din satul Baldovineşti (pe drumul care leagă Galaţiul de Brăila).

În scurt timp au decis să o reconstruiască, dar au avut un adevărat șoc, atunci când au găsit ceva de-a dreptul cutremurător.

În perete, se afla scheletul unei femei. Iar în scurt timp, localnicii au făcut lumină.

Se zice că, pe la 1900, proprietarul din acea vreme al cârciumii şi-ar fi împuşcat din gelozie frumoasa nevastă, după care a zidit-o într-unul dintre pereţii locantei, iar sătenilor le-a spus că femeia a fugit în lume cu un amant.

Ulterior, spiritul moartei l-ar fi bântuit atât de abitir pe cârciumarul ucigaş încât acesta, la vreo 40 de zile distanţă, şi-a tras un glonţ în cap. Toată lumea a pus gestul sinucigaş pe seama depresiei cauzată de „fugirea” nevestei, iar decenii la rând cârciuma a căpătat faima că ar fi bântuită de strigoiul cârciumarului.

Adevărul despre fantoma de la bodegă avea să fie aflat însă de-abia după vreo optzeci de ani, când, cu ocazia refacerii unei părţi a clădirii, într-un perete a fost găsit scheletul unei femei, scrie Adevărul.

 

 

x close