Au dovedit că bancurile nu sunt ficţiune. Au cheltuit O LIRĂ pentru propria nuntă

de M.C.    |    04 Sep 2013   •   13:41
Au dovedit că bancurile nu sunt ficţiune. Au cheltuit O LIRĂ pentru propria nuntă Foto: mirror.co.uk
Deşi mulţi sunt speriaţi de costurile pe care le implică organizarea unei nunţi, un cuplu britanic a demonstrat că se poate şi altfel.
Petrecerea pentru nunta lui Sid Innes şi a Georginei Porteous, un cântăreţ şi compozitor de 39 de ani, respectiv o artistă de 36 de ani, ambii din Inverness, a costat doar o liră.
 
Invitaţii şi-au adus mâncarea de acasă, recepţia a avut loc într-un hambar din spatele casei, iar preotul a oficiat gratis slujba. Tortul cu trei etaje a fost făcut de mătuşa miresei, în timp ce tatăl acesteia a reprezentat "orchestra", cântând jazz pentru amatorii de dans. 
 
Totuşi, cuplul a plătit 70 de lire taxă pentru obţinerea certificatului de căsătorie, însă în afară de aceşti bani nu au mai plăttit decât o liră, pentru rochia de mireasă, evident una second-hand.
 
"Nu văd rostul nunţilor mari. Nu am vrut şi nu am avut nevoie de o chesti mare, simandicoasă. Am avut parte de un bal. Ziua a decurs frumos. Lumea a spus că a fost cea mai reuşită nuntă la care au mers", a spus mireasa, citată de Mirror.
 
Cuplul plănuieşte să cheltuiască mai mult în luna de miere, pe care o vor petrece la Berlin, locul unde s-au logodit. Până atunci, însă, au demonstrat că există un sâmbure de adevăr în bancurile cu scoţieni.
Parteneri
x close