Au intrat în magazin să cumpere un cadou. Când s-au întors în parcare, au găsit un bilet pe mașina lor. Au izbucnit în râs când au văzut despre ce e vorba: „Categoric, trebuie să ai simțul umorului pentru asta”

28 Sep 2018   •   14:28
Au intrat în magazin să cumpere un cadou. Când s-au întors în parcare, au găsit un bilet pe mașina lor. Au izbucnit în râs când au văzut despre ce e vorba: „Categoric, trebuie să ai simțul umorului pentru asta” Foto: Pixabay.com

Au intrat în magazin să cumpere un cadou pentru o aniversare. Când s-au întors în parcare, au văzut un bilet pe mașina lor.

După ce l-au citit au izbucnit în râs.

Megan Duncan, 18 ani, a intrat într-un magazin din Glasgow cu iubitul ei, Keiran Martin, 19 ani, ca să-i ia mamei ei un cadou de aniversare.

Când s-au întors au găsit următorul bilet pe mașina lor: „V-ați uitat copilul. Sunteți tâmpiți? Sunteți complet idioți. Așteptați-vă la o amendă pe ușă”. La final, șoferul supărat a desenat și degetul din mijloc.

„Ne-am uitat amândoi să vedem dacă îl putem vedea pe cel care a scris asta. Când l-am văzut, am râs. Este nostim. Nici măcar nu a verificat dacă era spațiul pentru părinți și copii. Ce clovn. Dar este Glasgow, trebuie să ai simțul umorului”, au declarat tinerii, potrivit The Sun.

Foto aici.

Parteneri
x close