x close

Au luat un câine de la un adăpost, dar în scurt timp au observat că animalul se comportă ciudat. Noaptea nu dormea deloc și îi privea fix. S-au întors la adăpost. Când i-au aflat povestea, au început să plângă

15 Mai 2018   •   14:12
Au luat un câine de la un adăpost, dar în scurt timp au observat că animalul se comportă ciudat. Noaptea nu dormea deloc și îi privea fix. S-au întors la adăpost. Când i-au aflat povestea, au început să plângă  Foto: Pixabay.com

Au luat un câine de la adăpost, dar în scurt timp au observat că, deși animalul era extrem de iubitor și prietenos, noaptea are un comportament ciudat.

Nu dormea deloc și îi privea fix ca și cum ar fi vrut să fie sigur că nu fac vreo mișcare pe care el să nu o observe.

Îngrijorați, stăpânii l-au dus la veterinar, dar specialistul le-a spus că este perfect sănătos. Cei doi nu s-au lăsat și s-au reîntors la adăpost pentru a-i afla povestea animalului.

Atunci au aflat ceva cumplit. Proprietarul anterior al câinelui a așteptat până când animalul lui a adormit, pentru ca apoi să îl ia și să îl abandoneze în adăpostul de animale.

Stăpânii au început să plângă și au decis să îi arate animalului că ei nu vor face la fel, așa că i-au mutat pătuțul lângă al lor, scrie bzi.

 

Citeşte mai multe despre:

catel
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati