Au primit în ziua nunții un cadou pe care scria ”nu deschideți până la prima ceartă”. Surpriza uriașă pe care au avut-o nouă ani mai târziu

19 Sep 2016   •   21:04
Au primit în ziua nunții un cadou pe care scria ”nu deschideți până la prima ceartă”. Surpriza uriașă pe care au avut-o nouă ani mai târziu Galerie foto (3) Sursa foto: Facebook

Un cuplu din Michian, SUA, a trăit supriza vieții la nouă ani de la nuntă. Actriță principală, chiat mătușa miresei, scrie dailymail.co.uk.

Kathy si Brandon Gunn s-au căsătorit în toamna lui 2007. Printre cadourile de nuntă cei doi au găsit o cutie, pe care mătușa femeii a scris ”nu deschideți până la prima ceartă”.

De trei ori s-au mutat cei doi în nouă ani și de nenumărate ori s-au certat. Uitaseră însă de cadoul misterios.

La nouă ani de la marele eveniment, mirii și-au adus aminte de cutie și nu mică le-a fost mirarea când au deschis plicul atașat. În el au găsit mesaje pentru fiecare dintre ei, iar în cutie produse de baie și pahare de vin.

Pe biletul adresat lui Kathy scria să-și cumpere o pizza, creveți sau ceva ce le place amândoura. Pe cel adresat bărbatului, să îi cumpere flori și o sticlă de vin soției.

"Timp de 9 ani cutia și plicul au stat neatinse, printre alte cutii și lucruri uitate. Cumva, după ce am deschis-o, ne-am dat seama că am primit o lecție despre toleranță, compris și răbdare", a scris Kathy pe Facebook.

x close