Au vopsit cu verde iarba uscată, să-l impresioneze de Medvedev. Imaginile au ajuns virale pe Internet

de A.M.P    |    24 Mai 2016   •   13:24
Au vopsit cu verde iarba uscată, să-l impresioneze de Medvedev. Imaginile au ajuns virale pe Internet Foto: Agerpres/Tanjug

Ca să-l impresioneze pe Dmitri Medvedev, care a efectuat duminică o vizită în Sevastopol, cel mai mare oraș al peninsulei Crimeea, autoritățile locale au luat o măsură mai putin obișnuită: au vopsit pământul și iarba uscată cu verde, ca să arate bine-n ochii premierului rus, scrie ziare.com, care citeaza Unimedia.

Isprava a fost dezvăluita de bloggerul rus Varlamov, care a postat mai multe fotografii pe o rețea de socializare. Varlamov a făcut o fotografie pe strada Nahimov din Sevastopol, amenajată să "arate frumos" și să mascheze absența ierbii înainte de vizita lui Dmitri Medvedev.

Postarea lui Varlamov a strâns mii de like-uri iar mulți dintre cei care au comentat au povestit cazuri similare. „Când a venit la noi in Novokuznetk, au închis toate străzile din centru și au plasat pe trotuar oameni special aduși, frumos îmbrăcați, cu copii, ca să arate cât de fericiți sunt cei care locuiesc în fundul lumii”.


Foto: Facebook/ Varlamov

Parteneri
x close