Australia. Rima Hadchiti este cea mai scundă dansatoare din buric (FOTO)

05 Mai 2008   •   12:27
Australia. Rima Hadchiti este cea mai scundă dansatoare din buric <font color=red>(FOTO)</font>
O australiancă de 24 de ani este cea mai scundă dansatoare din buric. Rima Hadchiti s-a născut din părinţi libanezi şi dansează de mică, fiind încurajată de tatăl ei, care este muzician. În 2003, australianca a avut o emisiune intitulată ?Rima and the space cowboy? (Rima şi cowboy-ul spaţial), în care apărea împreună cu Chayne Hultgren. Acesta înghiţea săbii, sau îndoia linguri cu puterea minţii, în cadrul show-ului.

GALERIE FOTO - CEA MAI SCUNDĂ DANSATOARE DIN BURIC

Dansatoarea a fost remarcată şi de producătorii reality-show-ului "Big Brother" şi, până de curând, s-a numărat printre concurenţii celebrei emisiuni. La o săptămână de la începerea concursului, însă, Rima Hadchiti a fost implicată într-un scandal de proporţii.

Astfel, presa din Australia, a publicat mai multe poze nud, ale dansatoarei. Fotografiile nu sunt recente, ele fiind realizate acum trei ani, pentru un site artistic, ?care încurajează femeile să pozeze goale?, conform declaraţiilor reprezentantului lui Hadchiti.

Recent, Rima Hadchiti a fost nevoită să părăsească, show-ul ?Big Brother?, din cauza unor probleme de sănătate. Dansatoarea şi-a rupt piciorul şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Antena3.ro

x close