Autoarea romanelor ”Harry Potter”, distrusă de durere. Cine este tânărul din imagine, victimă a atacului armat din Orlando. ”Nu mă pot opri din plâns”

14 Iun 2016   •   17:50
Autoarea romanelor ”Harry Potter”, distrusă de durere. Cine este tânărul din imagine, victimă a atacului armat din Orlando. ”Nu mă pot opri din plâns” Twitter J. K. Rowling

Autoarea celebrelor romane ”Harry Potter” a trăit un șoc atunci când a recunosct un apropiat printre victimele sângerosului atac armat din Orlando, SUA. Într-o postare emoționantă pe Twitter, aceasta a declarat că nu se poate orpi din plâns de când a aflat că Luis Vielma, în vârstă de 22 de ani, se află printre morți. Tânărul lucra la unul dintre parcurile Harry Potter deschise de sudioul de film Universal.

Omar Mateen, identificat de autorități ca autorul atacului armat, a intrat în clubul din Orlando, frecventat de membri ai comunității LGBT, în dimineața zilei de duminică. După trei ore, acesta a fost ucis de autoritățile din SUA. 

Tatăl bărbatului a declarat în presa americană că fiul lui a fost extrem de nervos atunci când a văzut doi bărbați sărutându-se în Miami, iar acesta ar putea fi motivul atacului, scrie huffingtonpost.com. 

Mateen era înarmat cu o pușcă și un pistol atunci când a deschis focul în clubul Pulse din Orlando.

FBI a dezvăluit că bărbatul de 29 de ani, născut în New York, era cetățean american și a cumpărat cele două arme cu o săptămână înainte de comiterea crimelor.

Cel puțin 50 de oameni au murit, iar alți 53 de află interneți în spital, unii în stare critică. Este cel mai sângeros incident de acest fel din istoria SUA.

În momentul atacului, în Pulse se aflau mai mult de 300 de persoane.

x close