x close

Avea dureri de piept și o tuse severă de trei luni, dar medicii îi spuneau că e astm. Cum nu se simțea bine, a făcut și alte investigații. Este cumplit ce avea de fapt

05 Dec 2018   •   20:56
Avea dureri de piept și o tuse severă de trei luni, dar medicii îi spuneau că e astm. Cum nu se simțea bine, a făcut și alte investigații. Este cumplit ce avea de fapt Sursă: Pixabay

Avea dureri de piept și o tuse severă de trei luni, dar medicii îi spuneau că e astm. Cum nu se simțea bine, a făcut și alte investigații. Este cumplit când s-a aflat de ce suferea de fapt.
   
Sophie White, în vârstă de 19 ani, din Basildon, Essex, a aflat în urma unei ecografii că avea o tumoare de 10 centimetri în piept. Ea a fost diagnosticată cu Limfom Hodgkin, o formă de cancer care afectează sistemul limfatic.

În luna septembrie a anului 2017 ea a fost trimisă la Teenage Cancer Trust, acolo unde a început tratamentul de care avea nevoie. Ea a trecut prin chimioterapie și radioterapie preț de mai multe ori.

„Îți cunoști corpul mai bine decât oricine, așa că ai încredere în ceea ce simți și mergi mai departe – până capeți răspunsurile de care ai nevoie. Luptă în continuare.”,  spune tânăra diagnosticată greșit de șase ori.

Din fericire, în vară, ea a primit vestea că răspunde la tratament și cancerul a intrat în remisie. Ea și-a reluat în prezent studiile la Biological Sciences at Reading University, scrie Mirror.

 

Citeşte mai multe despre:

astm cancer
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati