Avea obiceiul să adune toți bănuții pe care îi vedea pe stradă. După 45 de ani, bărbatul a mers la bancă să afle cât a agonisit. Când au început să-i numere banii...

de A.M.P    |    07 Sep 2017   •   16:56
Avea obiceiul să adune toți bănuții pe care îi vedea pe stradă. După 45 de ani, bărbatul a mers la bancă să afle cât a agonisit. Când au început să-i numere banii... Foto: captura YouTube

Otha Anders a început să economisească fiecare bănuț pe care îl primea ori găsea pe stradă în urmă cu mai mult de 45 de ani, iar acum se poate lăuda că a adunat o mică avere, scrie usatoday.ro.

"Eram convins că fiecare penny găsit reprezintă un stimulent din partea lui Dumnezeu, amintindu-mi sa fiu mereu recunoscator", spune bărbatul din Louisiana.

”Au fost zile în care nu m-am rugat și, de cele mai multe ori, vedeam banuți pe stradă care îmi aminteau de Dumnezeu și de ceea ce contează”, a mai spus bărbatul.

În total, Otha Anders a ajuns să umple cu bănuți 15 bidoane de apă (a câte 20 de litri fiecare). Când a ajuns la bancă, bărbatul a aflat că mica lui avere se ridică până la suma de 5.136 de mii de dolari.

 

Parteneri
x close