Băiețelul lor a murit cu 20 de minute înainte să se nască. După câteva luni, au aflat că bebelușul nu a existat niciodată

23 Mar 2017   •   14:12
Băiețelul lor a murit cu 20 de minute înainte să se nască. După câteva luni, au aflat că bebelușul nu a existat niciodată

Un cuplu de britanici care a pierdut trei bebeluși în numai șase luni. Acum, cei doi se luptă în instanță cu autoritățile din Marea Britanie pentru a le recunoaște existența unuia dintre copiii care au decedat, scrie metro.co.uk.

Prima dramă a lovit familia de britanici în luna august a anului trecut, când fetița lor Matilda, a murit la naștere. Câteva luni mai târziu, Lucy Black a aflat că este din nou însărcinată. De data aceasta, cu gemeni.

Din nefericire, femeia a intrat în travaliu când se afla în săptămâna 21 a sarcinii. Copiii nu au supraviețuit. Micuțul Joshua a murit cu numai 20 de minute înainte ca medicii să-l aducă pe lume. Sora lui geamănă, Hariet, a fost adusă pe lume în viață, însă a murit la scurt timp.

Părinții celor trei copii au fost devastați când autoritățile le-au interzis să înregistreze nașterea lui Joshua, pe motiv că acesta a murit cu puțin timp înainte să se nască.

În prezent, legea din Marea Britanie nu recunoaște existența copiilor care mor înainte de a 24 săptămână de sarcină.

 

 

 

 

x close