Bănuia că iubita îl înșală. I-a făcut o surpriză pe care n-o s-o uite niciodată. Părinții ei au fost de față

03 Mar 2016   •   10:40
Bănuia că iubita îl înșală. I-a făcut o surpriză pe care n-o s-o uite niciodată. Părinții ei au fost de față Foto: auntyacid.com

Un bărbat din SUA a postat pe internet o poveste incredibilă despre viața sa intimă. El suspecta că iubita îl înșală, dar nu reușise nicodată să o prindă în fapt.

„Când o întrebam unde este, îmi spunea mereu că e la mama ei. Trimitea mesaje și râdea mereu, dar nu îmi spunea cu cine vorbește”, povestește bărbatul.

Pentru că ziua de naștere a iubitei lui se apropia, el s-a gândit să-i organizeze o petrecere surpriză la care să-i invite părinții. Știind că tânăra este la serviciu, el le-a propus părinților ei să se întâlnească cu el în fața locuinței lor și apoi să o aștepte în interior pe iubita lui pentru a o surprinde. Numai că surpriza a fost de partea lor. Când au intrat în casă, au găsit-o pe tânără dezbrăcată alături de amant.

„M-am prefăcut că sunt surprins”, a spus bărbatul care bănuia ce se întâmplă în interiorul apartamentului. „Cred că e cea mai tare petrecere pe care am organizat-o vreodată”, a mai spus el.

Sursă: Aunty Acid


x close