x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Bărbatul acesta e absolut convins că Pământul e plat şi vrea să demonstreze acest lucru. A construit propria rachetă şi intenţionează să facă un ocol

de 22 Noi 2017   •   15:58
Bărbatul acesta e absolut convins că Pământul e plat şi vrea să demonstreze acest lucru. A construit propria rachetă şi intenţionează să facă un ocol 72
Foto: captura Youtube

Un bărbat din Statele Unite e absolut convins că Pământul este de fapt plat și vrea să demonstreze acest lucru după ce va urca la bordul unei rachete pe care a construit-o chiar el.

Mike Hughes vrea să facă o demonstraţie prin care spune că e necesar să se lanseze dintr-o rachetă pe care chiar el a construit-o. 

Potrivit independent.co.uk, acesta doreşte să dovedească şi faptul că toţi astronauţii, dar şi NASA, au inventat ideea că Pământul ar fi sferic. Peste câteva zile, Mike Hughes va fi lansat dintr-o rachetă, în deşertul Mojave.

Pentru ca prima fază a planului său să fie una reuşită, bărbatul spune că vrea să se ridice la 500 de metri de la sol. În vârstă de 61 de ani, acesta a mai adăugat că va fotografia totul atunci când va atinge înălţimea dorită.

În plus, pentru racheta sa Mike Hughes, de meserie şofer de limuzină, a folosit doar bucăţi vechi de metal. Aceasta nu a fost prima construcţie de genul, pentru că a mai încercat şi în trecut să îşi inventeze propriul aparat de zbor. Bărbatul a mărturisit că îşi doreşte să încheie discuţia despre teoria că Pământul este rotund.

sati