Bărbatul s-a trezit dimineața și a avut un șoc când s-a dezvelit: „Era așa de mare încât am crezut că m-am transformat în femeie!” Ce îi aparuse pe corp. Medicii nu au mai văzut așa ceva

20 Aug 2017   •   11:32
Bărbatul s-a trezit dimineața și a avut un șoc când s-a dezvelit: „Era așa de mare încât am crezut că m-am transformat în femeie!” Ce îi aparuse pe corp. Medicii nu au mai văzut așa ceva Foto: Pixabay

Un caz ciudat a lăsat cu gura căscată o echipă de medici. Ciudățenia a început încă de când un tânăr panicat vizibil și-a făcut apariția în camera de gardă solicitând disperat să fie ajutat și consultat. Imediat ce au reușit să îl calmeze, medicii au putut să îi facă un control de rutină și au aflat ce avea.

Bărbatul le-a povestit medicilor chinezi că a trăit un șoc în acea dimineață, chiar de când s-a trezit. El a observat cu respirația tăiată că sânul drept îi crescuse foarte mult. ,,Era atât de mare încât am crezut că m-am transformat în femeie”, glumea el, dar de fapt spaima încă nu îi trecuse.

După o serie serioasă de analize, specialiștii au descoperit care era cauza problemei lui: organismul pacientului suferea de mari dereglări hormonale și nu producea suficient testosteron.

Sursa: kromania

Parteneri
x close