Batman a fost arestat într-un mic oraş din Michigan

de Antena3.ro    |    12 Mai 2011   •   20:52
Batman a fost arestat într-un mic oraş din Michigan Foto: theweeklyvice.com

Un bărbat îmbrăcat în costumul lui Batman a fost arestat de poliţie, în cursul zilei de miercuri. Poliţiştii au reacţionat în urma unui apel prin care au fost anunţaţi că un bărbat stă atârnat de marginea unei clădiri, informează Reuters.

Mark Wayne Williams, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat în timp ce cobora pe peretele unei clădiri din micuţul orăşel american Petoskey. Asupra sa au fost găsite mai multe arme ascunse în costumul lui Batman, un erou din cărţile de benzi desenate, animaţii şi multe filme artistice, recunoscut prin numeroasele gadget-uri pe care le utilizează.

Printre armele descoperite asupra lui Williams, au fost descoperite un baston telescopic şi un spray paralizant, pentru care acesta riscă mulţi ani în spatele gratiilor, mai ales din cauză că nu a oferit nicio explicaţie plauzibilă pentru întâmplare.

Poliţiştii au declarat că aceasta nu este prima dată când Williams este ridicat de agenţi purtând costumul unui erou de benzi desenate sau filme, în repertoriul său fiind remarcat şi personajul din filmul "Corbul".

Parteneri
x close