Bătrânul a sunat la uşă, i-a înmânat o scrisoare şi a plecat. Când a deschis-o, a căzut în genunchi

20 Dec 2016   •   13:44
Bătrânul a sunat la uşă, i-a înmânat o scrisoare şi a plecat. Când a deschis-o, a căzut în genunchi

Totul a început pe 10 septembrie 2014, când gingersnap1316 a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu un bilet şi câteva bancnote.

În mesajul în care însoțea fotografia, femeia povestea o întâmplare care i-a schimbat viața. Ea s-a trexit, într-o zi, la ușă cu un bătrân ponosit, pe care nu-l mai văzuse niciodată. După ce a salutat-o, bătrânul misterios a întrebat-o unde este Karen. Era mama ei. Când i-a spus că aceasta nu este acasă, bătrânul şi-a descheiat paltonul şi a scos de la piept un plic. I l-a înmânat, zâmbind, apoi a plecat. Fără niciun cuvânt.

Rămasă în prag, femeia a deschis plicul, tremurând. Când a văzut ce era în el, s-a prăbuşit! După ce şi-a revenit din şoc, a fugit după bătrânul misterios, sperând că-l va prinde din urmă, dar acesta se făcuse nevăzut.

Ce scria în bilet:

"Te rog, primeşte acest dar nevinovat, un simplu gest de omenie. Nu suntem străini, suntem membri ai unei familii numeroase care îşi umple timpul liber făcând acte de caritate, la întâmplare. De astăzi, şi tu eşti binevenită în sânul familiei noastre. Nu, nu trebuie să oferi bani sau bunuri materiale; un zâmbet, o vorbă caldă, un compliment sau o îmbrăţişare sunt, de multe ori, suficiente... Ceea ce contează, de fapt, este să faci un bine fără să aştepţi nimic în schimb", scria pe bilet.

În hârtia îndoită cu grijă erau nu mai puţin de 1.000 de dolari.

 

ExitPOLL
x close