x close

Belgia. O femeie şi-a vândut copiii pentru a-şi plăti operaţia estetică

15 Dec 2008   •   21:24
Belgia. O femeie şi-a vândut copiii pentru a-şi plăti operaţia estetică

Din ce în ce mai mulţi oameni apelează la operaţiile estetice, devenind chiar dependenţi de îmbunătăţirea aspectului fizic cu ajutorul bisturiului. O mamă din Belgia este acuzată de fostul soţ că şi-a vândut copiii gemeni unei prietene pentru 13.000 de dolari. Motivul vânnzării: plata unei operaţii estetice.
Potrivit Fox News, Marc Poppe, în vârstă de 48 de ani, a povestit unui reporter sub acoperire că fosta lui soţie, Sonia Ringoir (31 de ani) a vândut copiii unei prietene pentru a-şi plăti operaţia de liposucţie pe care şi-o dorea atât de mult.
Deoarece Belgia nu are încă o lege împotriva vânzării copiilor, femeia a fost acuzată de fraudă şi de tratament degradant. Fostul soţ al femeii a recunoscut că el şi soţia sa au căutat pe internet metode de a face rost de bani. Nu s-a gândit, însă, pentru nici măcar o secundă că fosta parteneră de viaţă ar putea să-şi vândă copiii.
Sonia Ringoir a petrecut cinci zile în închisoare, fiind eliberată miercurea trecută. Femeia a negat acuzaţiile şi a spus că a oferit gemenii unei prietene care nu putea să aibă copii. Dacă va fi găsită vinovată, femeia ar putea petrece între o lună şi cinci ani în închisoare.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

operatie estetica interventie chirurgicala
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati