BLESTEMUL lui Lermontov. "UCRAINA va înceta să mai existe. RUSIA va începe războiul"

de O.P.    |    27 Mar 2014   •   10:21
BLESTEMUL lui Lermontov. "UCRAINA va înceta să mai existe. RUSIA va începe războiul"
În urmă cu patru ani, popularul astrolog a spus ca Ucraina va inceta sa mai existe. Conform acestuia, în 2014, Rusia va intra în război din cauza aşa-numitului "blestem al lui Lermontov". 

"Anul acesta se împlinesc 200 de ani de la naşterea marelui poet şi prozator, datele legate de aniversarile sau comemorarile sale aducand consecinţe nefaste pentru Rusia", a spus Globa.

Globa spunea în urmă cu 10 ani că Rusia va fi prinsa într-un război dur cu Siria, Iran, Azerbaijan sau Turkmenistan. El nu a amintit atunci şi de Ucraina ca posibil adversar al Rusiei, scrie cultural.bzi.ro.

Astrologul crede ca Mihail Lermontov a avut "viziuni intunecate" şi, nu întâmplator, a scris poemul "Demonul". În anii care au celebrat naşterea sau au comemorat moartea poetului, Rusia a fost martora unor evenimente catastrofale.

Lermontov s-a născut în 1814 şi, exact după un secol, a izbucnit Primul Razboi Mondial.

"2014 uneşte două simboluri ale zodiacului persan, respectiv chinezesc, Cocoşul de Aur şi Calul Galben de Foc, cele două culori ale drapelului Ucrainei", spune Globa, citat de Sanovnik.

în 2008, într-un interviu, astrologul spunea ca, în perioada 2014-2020, vom avea parte de cataclisme uriase, care vor incepe din Ucraina.
Parteneri
x close