Boala misterioasă care nu permite nici medicilor să afle ce va urma mâine. Copilul pentru care viitorul este necunoscut

de L.D.    |    03 Apr 2012   •   20:23
Boala misterioasă care nu permite nici medicilor să afle ce va urma mâine. Copilul pentru care viitorul este necunoscut foto: DailyMail
George Donlan are o condiţie genetică atât de rară, încât nici părinţii nici medicii nu au idee ce se va întâmpla cu micuţul în viitor. Acesta s-a născut cu o malformaţie a cromozomului 18, care la el are forma unui inel.

Asta înseamnă că el se dezvoltă într-un ritm mult mai lent şi poartă haine pentru un copil de 9 luni, chiar dacă el împlineşte 3 ani în iunie.

George are de asemenea probleme de comunicare, un alt semn distinctiv al condiţiei cu care sunt diagnosticaţi doar 150 de oameni în întreaga lume.

Copilul trebuie alimentat printr-un tub direct în stomac, şi trebuie să meargă foarte des la spital pentru noi teste şi tratament. El nu poate vorbi, dar a depăşit problema aceasta învăţând limbajul semnelor şi a învăţat să meargă ţinându-se de mobilier.

Cea mai mare problemă la această afecţiune este că nimeni nu ştie ce va urma în cazul copilului. Deşi sunt simptome asemănătoare altor persoane suferinde, fiecare bolnav experimentează tulburări noi.

Deocamdată nu există tratament şi medicii pur şi simplu nu ştiu dacă afecţiunea va afecta durata de viaţa a lui George. Deşi mulţi suferinzi au ajuns la maturitate, există cel puţin două cazuri de deces prematur.   
 

Parteneri
x close