Boboc la 76 de ani. Un bătrân din Botoşani, student în primul an la Facultatea de Drept

15 Feb 2009   •   22:22
Boboc la 76 de ani. Un bătrân din Botoşani, student în primul an la Facultatea de Drept

Un bărbat din municipiul Botoşani s-a înscris la facultate la vârsta de 76 de ani. Mircea Vizitiu, care este pensionar de 20 de ani, a devenit student în primul an la Facultatea de Drept a Universităţii ?Danubius? din Galaţi.
Prin decizia luată, el vrea să demonstreze că, indiferent de vârstă, omul trebuie să înveţe să se perfecţioneze. ?Vreau să obţin o diplomă şi să arăt că se poate. Se poate învăţa la orice vârstă. Dreptul este o ştiinţă foarte frumoasă şi interesantă. Am toate cursurile pe care le-am citit din scoarţă în scoarţă?, a declarat Vizitiu.
Studentul de 76 de ani urmează studiile superioare la o vârstă atât de înaintată deoarece este nemulţumit de modul în care sunt aplicate şi respectate legile în România. Bătrânul se află în competiţie cu nepoţii săi, unul student la Iaşi, iar celălalt masterand la Bucureşti.
Bărbatul, care a terminat un liceu cu profil economic şi care a lucrat 42 de ani în funcţia de contabil la Direcţia de Drumuri şi Poduri, susţine că examenele sunt dificile, însă nu atât de dificile încât să nu ia note de trecere. El a declarat că înscrierea la facultate îl face să se simtă mai tânăr, aşa cum sunt cei mai mulţi dintre colegii săi de grupă.
Agerpres

Parteneri
x close