x close

Buenos Aires: A supravieţuit după ce s-a aruncat de pe un hotel cu 23 de etaje

de Antena3    |    25 Ian 2011   •   10:50
Buenos Aires: A supravieţuit după ce s-a aruncat de pe un hotel cu 23 de etaje  483 Foto: Video News

O femeie a supravieţuit miraculos după ce a sărit de pe un hotel cu 23 de etaje din Buenos Aires. Tânăra a aterizat pe un taxi, la doar câteva secunde după ce şoferul ieşise din maşină.

Incidentul s-a petrecut la un hotel de lux din centrul oraşului Buenos Aires. O femeie de 33 de ani a hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa şi a sărit de pe acoperiş.

"M-am uitat în sus şi am văzut o fată care încerca să sară peste gardul de protecţie de pe acoperiş în timp ce cineva vorbea cu ea. S-a îndreptat apoi spre marginea clădirii, s-a întors spre interlocutorul său, a spus ceva iar apoi a sărit", a povestit un martor ocular.

Femeia a căzut pe un taxi parcat în faţa hotelului. Şoferul tocmai ieşise din autoturism, iar când a realizat ce se întâmplă, a fugit de la faţa locului.

Victima a căzut pe parbrizul taxiului, chiar în dreptul locului unde se afla şoferul. Poliţiştii spun că, dacă s-ar fi aflat înăuntru, bărbatul ar fi fost grav rănit.

În mod surprinzător, femeia a supravieţuit căzăturii şi era conştientă când a sosit ambulanţa. Ea a fost dusă la spital şi e acum în stare critică. Medicii spun totuşi că are şanse mari să îşi revină.

 

Citeşte mai multe despre:

supravietuire Buenos Aires hotel taxi femeie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati