x close

Ca şi cum o bombă atomică ar fi explodat în Beijing. Fenomenul care a semănat panică în lume şi care este muşamalizat de chinezi

de D.D.    |    18 Iun 2012   •   09:05
Ca şi cum o bombă atomică ar fi explodat în Beijing. Fenomenul care a semănat panică în lume şi care este muşamalizat de chinezi Foto: YouTube

O formaţiune noroasă bizară a semănat panică printre locuitorii din Beijing. Chinezii au avut parte de un spectacol ceresc care i-a lăsat cu gura căscată. Unele persoane au asemănat ciudatul nor cu cel format în urma unei explozii atomice, arată Huffington Post.

Potrivit agenţiei France Presse, autorităţile chineze au sfătuit populaţia să rămână în case în cursul zilei de luni, după apariţia ciudatului nor.

În timp ce cauza bizarului nor este discutată intens pe internet şi nu numai, autorităţile chineze au arestat deja două persoane care au sugerat faptul că norul ar fi fost provocat de o scurgere de clor de la o fabrică din regiune sau de o explozie la o rafinărie.

Autorităţile locale au negat existenţa unui accident industrial.

Poluarea a devenit o problemă majoră în China. Guvernul este acuzat des că ar ascunde gravitatea acestei probleme în zonele metropolitane.

La începutul acestei luni, oficialii chinezi au cerut Ambasadei Americane la Beijing să nu mai publice rapoarte referitoare la poluare întrucât încalcă legile diplomatice.
 

Parteneri
Parteneri
sati