Cadavrul unei femei din SUA a stat câteva zile într-o piscină publică fără să fie luat în seamă de cineva

de Antena3.ro    |    01 Iul 2011   •   13:27
Cadavrul unei femei din SUA a stat câteva zile într-o piscină publică fără să fie luat în seamă de cineva Foto: aa.co.nz

Cadavrul unei femei de 36 de ani din Statele Unite a stat pentru mai multe zile într-o piscină publică, fără ca membrii personalului sau oamenii din piscină să-l considere suspect, relatează Yahoo!News.

Trupul femeii a fost găsit în final accidental, de nişte tineri care au intrat noaptea ilegal în piscină, sărind gardul, pentru o "nocturnă".

Din cercetările autorităţilor reiese că Marie Joseph plecase duminică la piscină cu nişte prieteni, trupul ei fiind descoperit doar joi noaptea. Femeia nu fusese dată dispărută, prietenii săi s-au gândit că a plecat acasă, iar iubitul său susţine că deşi a încercat să dea în zadar de ea prin telefon, nu s-a gândit că s-a întâmplat ceva rău, ci doar că vrea să fie singură.

Marie a intrat la un moment dat în piscină împreună cu un băieţel de 9 ani, iar acesta a observat că femeia nu mai iese la suprafaţă. Când s-a dus la salvamari să le spună salvamarilor aceştia l-au asigurat că vor face o cercetare a piscinei, însă ulterior nu au mai luat nici o măsură.

Trupul femeii a fost supus unei autopsii, dar rezultatele ei nu au fost făcute încă publice. Marie Joseph era mamă a cinci copii, dar doar unul din băieţii săi, de vârstă majoră, locuia cu ea. Femeia lucra ca şi menajeră într-un hotel din Newport şi ştia să înoate.


Parteneri
x close