Camelia Pătrășcanu, despre legăturile incredibile dintre oameni și animalele de companie. Cum reușesc să ne vindece de boli

de D.G.    |    28 Apr 2018   •   17:03
Camelia Pătrășcanu, despre legăturile incredibile dintre oameni și animalele de companie. Cum reușesc să ne vindece de boli foto: captura Antena 3

Astrologul Camelia Pătrășcanu a explicat, la "Ediție de weekend", cum pot animalele de companie să absoarbă energiile negative din casă și chiar să ne vindece de anumite boli.

"Nu întâmplător ajunge în casa noatră, în familia noastră și apoi în sufletul nostru un animal de companie, indiferent cum creează viață condiții să ne aflăm în prejma lui și el în preajma noastră. Unii sunt mai iubitori de animale, alții mai puțin - unor li se face cadou, alții își doresc de mici.

Este o legătură cu totul specială și lucrul acesta s-a observat de-a lungul timpului - știința a luat în atenție și această temă. Pentru că se știe că fiecare ființă are și o aură, un corp energetic. Și atunci, este clar că legăturile nu sunt nu doar de ordin fizic. (...) Și ele au chakre cum avem noi, un corp energetic, au un corp emoțional, dezvoltă emoții", a spus Camelia Pătrășcanu.

x close