Când bărbatul din Vaslui s-a întors acasă din străinătate, s-a cinstit bine și s-a dus în pat cu iubita. A doua zi, a decis să o părăsească. „Este cumplit ce a putut să-mi facă!”

31 Oct 2018   •   10:21
Când bărbatul din Vaslui s-a întors acasă din străinătate, s-a cinstit bine și s-a dus în pat cu iubita. A doua zi, a decis să o părăsească. „Este cumplit ce a putut să-mi facă!” Foto: vremeanoua.ro

S-a întors acasă de la muncă din străinătate, a băut bine și s-a dus în pat cu partenera sa. Fiind extrem de băut, Georgel Armeanu, din comuna Gârceni, județul Vaslui, s-a bucurat din plin de mângâierile iubitei sale și s-a culcat.

A doua zi, a înțeles ce „oroare” i s-a întâmplat și a decis să o părăsească pe femeie. Motivul? Aceasta îi făcuse sex oral, iar el a realizat că nu poate trăi alături de o femeie care se comportă "ca pe centură".

„Opt ani am muncit în străinătate, la cules de măsline și portocale. În luna februarie m-am întors acasă. Recunosc că am venit beat, pentru că băusem două sticle de whisky înainte să iau avionul. Cum am ajuns acasă, am făcut o baie, apoi m-am întins pe pat. Numai ce am văzut-o că se urcă pe mine, apoi se lasă în jos.

Nu mi-a venit să cred. Eu auzisem ceva ceva și înainte, îmi dădeau telefon oamenii din sat că femeia mea nu-i lasă în pace. Nu i-am crezut până când am văzut cu ochii mei ce-i trece prin cap. A doua zi, când m-am dezmeticit i-am zis că dacă mai încearcă să facă așa ceva, eu nu mai stau cu ea la masă.

Nu am acceptat, iar ea a luat copiii și a plecat. Am doi copii cu ea, un băiețel de șase ani și o fetiță de trei ani, pe care nu mă mai lasă să îi văd”, a declarat bărbatul, pentru vremeanoua.ro.

Parteneri
x close