x close

Cartea cu cel mai... bizar titlu al anului

12 Mar 2007   •   09:11
Cartea cu cel mai... bizar titlu al anului
Revista britanicã ?The Bookseller? a lansat, în rândurile cititorilor sãi, un sondaj privind cartea cu cel mai bizar titlu al anului. Astfel, persoanele care intrã pe site-ul revistei, www.thebookseller.com, au oportunitatea de a vota una dintre cele şase cãrţi nominalizate la premiul anual oferit de publicaţie - ?Premiul Diagram? pentru cel mai bizar titlu al anului.

Nominalizãrile acestei categorii sunt: 'Femeia tatuatã a muntelui şi cutiile de linguri din Daghestan' ; 'Cât de verzi erau naziştii?'; 'Delicioasa îngheţatã a lui D Di Mascio: D. Di Mascio din Coventry - O companie de îngheţatã faimoasã, cu o armatã variatã de camionete cu îngheţatã' ; 'Cãrucioarele vagaboande de cumpãrãturi din Nord-Estul Americii: Un ghid de recunoaştere a terenului' ; 'Dezbaterile celei de-a 18-a ediþie a simpozionului internaþional pentru spanac' şi 'Mai bine nu ne-am fi nãscut niciodatã: Rãul venirii pe lume'.

Câştigãtoarea premiului de anul trecut a fost o carte intitulatã 'Oamenii care nu ştiu cã au murit: Cum se ataşeazã de trecãtorii care nu bãnuiesc nimic şi ce trebuie fãcut în legãturã cu ei', de Gary Leon Hill.

Antena3.ro

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati