Caz şocant în Australia. Blugii prea strâmţi au băgat o femeie în spital cu paralizie

de S.T.    |    23 Iun 2015   •   10:50
Caz şocant în Australia. Blugii prea strâmţi au băgat o femeie în spital cu paralizie Foto: skinnyjeans.com

O femeie din Australia a fost spitalizată după ce blugii ei "skinny" au lăsat-o în imposibilitatea de a merge, conform presei locale citate de agenţia DPA.

Ea era îmbrăcată în astfel de blugi strâmţi când s-a dus să-şi ajute o rudă care se muta, scrie publicaţia "Sydney Morning Herald", citată de Agerpres. Mai târziu, în timp ce mergea spre casă printr-un parc, tălpile și picioarele i-au amorțit și s-a prăbușit, a declarat neurologul dr.Thomas Kimber.

"Nimeni nu a observat că a căzut și a rămas culcată acolo timp de mai multe ore", a spus Kimber, co-autor al unui articol despre acest caz publicat în revista "Neurology, Neurosurgery and Psychiatry".

Ea a reușit să se târască la drum și să oprească un taxi care a dus-o la Royal Adelaide Hospital, unde blugii i-au fost tăiați, menționează articolul.

Dr.Kimber a explicat că pacienta dezvoltase un sindrom de compresie, blugii prea strâmți oprind alimentarea cu sânge a mușchilor gambei, iar ca răspuns la această stare, mușchii s-au umflat atât de mult încât au presat pe doi dintre nervii majori din partea de jos a piciorului, provocându-i slăbiciune și amorțeală a picioarelor.

Femeia a fost capabilă să meargă în mod independent când a părăsit spitalul, a precizat medicul citat de DPA.

ExitPOLL
x close