Caz șocant într-o biserică din Italia! O româncă s-a dezbrăcat în fața preotului de 88 de ani și a sărit pe el! Ce a urmat a șocat întreaga comunitate

28 Sep 2018   •   16:42
Caz șocant într-o biserică din Italia! O româncă s-a dezbrăcat în fața preotului de 88 de ani și a sărit pe el! Ce a urmat a șocat întreaga comunitate Foto: Pixabay.com

O româncă în vârstă de 35 de ani s-a dezbrăcat într-o biserică, în fața unui preot în vârstă de 80 de ani. Femeia a vrut apoi să-l șantajeze pe bătrânul prelat, cerându-i 20.000 de euro.

Anca Drăgan, în vârstă de 35 de ani, a făcut în mod repetat acest lucru, în perioada martie – mai, sperând că-l va escroca pe bătrânul preot, a anunțat observatortv.ro.

Ea a mers la bătrânul paroh, care slujește la o biserică de lângă Torino, și i-a spus că mama ei este foarte bolnavă și că are nevoie de bani. Până să se dumirească preotul, femeia s-a dezbrăcat și a sărit să-l sărute și să-l atingă în zona intimă. Preotul i-a cerut să se îmbrace, dar femeia a devenit violentă.

Ca s-o potolească, el i-a dat 50 de euro. După câteva zile, femeia a început să-l sune pe preot și să-l șantajeze. Ea a spus că soțul ei, Dumitru, ar fi făcut poze în biserică și că le va publica. Femeia i-a cerut 20.000 de euro. În aprilie, preotul le-a dat 5.000 de euro românilor.

Nemulțumiți, aceștia au continuat să-l șantajeze. Preotul a anunțat poliția, iar carabinierii i-au prins pe cei doi șantajiști. Femeia a primit o pedeapsă de doi ani, dar a fost eliberată contra unei cauțiuni de 2.500 de euro.

Parteneri
x close