Caz șocant! Medicii, îngroziți când această bărână le-a trecut pragul în așa hal! Avea 13 centimetri și nimeni nu se putea uita la ea - Familia a tratat-o cu ierburi...

26 Dec 2018   •   14:44
Caz șocant! Medicii, îngroziți când această bărână le-a trecut pragul în așa hal! Avea 13 centimetri și nimeni nu se putea uita la ea - Familia a tratat-o cu ierburi...

Medicii unui spital din China au fost șocați atunci când această bătrână, în vârtă de 87 de ani, le-a trecut pragul. S-a întâmplat în provincia Sichuan, din sud-vestul Chinei.

Liang Xiuzhen are o tumoră pe frunte, care seamănă cu un corn de aproape 13 centimetri. Se pare că primele semne ale bolii au apărut în urmă cu doi ani. Potrivit presei chinezei, în urmă cu opt ani, femeia avea o aluniță neagră în acea zonă. Când a început să o deranjeze, familia a încercat să o trateze cu ierburi medicinale locale. Leacul a funcționat, așa că familia nu și-a făcut griji. Însă acum doi ani, alunița s-a despicat și un corn mic a început să crească. 

Fiul femeii a dus-o la spital, însă medicii nu au putut să o diagnosticheze pe bătrână. Cum cornul parea că s-a oprit din creștere, la 2,5 centimetri, familia a ignorat în continuare problema. Însă în urmă cu câteva luni, când fiul femeii o spăla pe cap pe bărână, a lovit din greșeală excrescența. În două luni de la acest incident, cornul a ajuns să măsoare aproape 13 centimetri în lungime și 5 în diametru. Pielea din jur este roșie și ocazional bărâna sângerează.

În cele din urmă medicii au diagnosticat-o cu o boală a pielii, iar stuctura cutanată poate fi îndepărtată chirurgical. Doctorii se tem însă că, din moment ce a crescut atât de rapid, excrescența ar putea fi malignă.

x close