x close

Cazare inedită în Italia. Turiştii pot experimenta viaţa eschimoşilor într-un iglu (VIDEO)

25 Ian 2009   •   23:14
Cazare inedită în Italia. Turiştii pot experimenta viaţa eschimoşilor într-un iglu (VIDEO) Iglu
Într-o staţiune de schi, din nord-vestul Italiei, doi localnici oferă o variantă de cazare neobişnuită. Ei au construit 13 iglu-uri în care primesc turişti ce doresc să experimenteze o frântură din viaţa eschimoşilor. Cei doi italieni au deja foarte mulţi clienţi şi au fost nevoiţi să facă liste de aşteptare.
La Cavallo, o staţiune de schi din Italia, turiştii au acum o variantă de cazare inedită. În mijlocului unui peisaj de vis, la peste 1.800 de metri altitudine, ei pot opta pentru a dormi o noapte într-unul din cele 13 iglu-uri, construite de doi localnici. Turişii pot experimenta, astfel, viaţa de eschimos.
Construcţiile le reproduc în totalitate pe cele autentice din zonele polare. În plus, clienţii nu primesc decât o pătură. În realitate, nu au nevoie, pentru că două persoane în interiorul iglu-ului ridică temperatura la 18 grade. De aceea, o pătură şi sacul de dormit sunt suficiente.
Cei care nu sunt obişnuiţi cu temperaturile scăzute pot participa şi la un curs intensiv de supravieţuire, susţinut de o echipă de ghizi. Cei doi întreprinzători ai proiectului sunt încântaţi. Au deja liste de aşteptare, pentru că altfel nu pot face faţă numărului mare de clienţi.
O noapte într-un iglu costă 80 de euro, iar pentru Ziua Îndrăgostiţilor care se apropie, clienţii vor primi, în acelaşi preţ, un sac de dormit matrimonial, lumânări şi un aranjament floral.

Antena 3

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati