Cazul care a șocat România! O tânără de 20 de ani a înviat la propria înmormântare. A chemat preotul și i-a spus ceva. Câteva minute mai târziu se stingea din nou din viață

18 Aug 2017   •   20:46
Cazul care a șocat România! O tânără de 20 de ani a înviat la propria înmormântare. A chemat preotul și i-a spus ceva. Câteva minute mai târziu se stingea din nou din viață Foto: Pixabay,com

Caz uluitor petrecut în România și istorisit de Arhimandritul Ioanichie Bălan, în cartea lui „Istorioare duhovnicești”.

În timp ce era condusă pe ultimul drum, o tânără de 20 de ani, dintr-un sat de pe Valea Bistriței, a deschis brusc ochii și l-a strigat pe părintele care conducea procesiunea.

"Părinte, părinte, vino incoace… nu te teme! Cu sfintia ta am treaba… Eu am facut un pacat mare in viata si m-am rusinat sa-l spovedesc. Dar pentru ca am avut evlavie la Maica Domnului, ea s-a rugat pentru mine inaintea Mantuitorului si mi-a trimis sufletul in trup, ca sa-mi spovedesc pacatul pe pamant, caci pe pamant l-am facut…", a spus femeia.

Tânăra, care păștea oile, era necăsătorită, dar a rămas însărcinată cu un țăran din sat. Fiindu-i rușine de copilul din flori pe care îl purta, fata și-a provocat un avort și și-a ucis pruncul înainte de a se naște, scrie WOWbiz.

Câțiva ani mai târziu, fata s-a îmbolnăvit și a murit, doar că a revenit la viață preț de câteva minute, timp în care i-a cerut preotului să o spovedească. Apoi, tânăra a închis din nou ochii și nu s-a mai trezit.

x close