Ce se întâmplă când visezi o mireasă. Părerea psihologilor despre această semnificaţie

08 Noi 2017   •   17:55
Ce se întâmplă când visezi o mireasă. Părerea psihologilor despre această semnificaţie Foto: Pixabay.com

Visele au explicații multiple, așa că și cele despre care nu îți poți închipui că au vreo legatură cu subconștientul tău sau cu întâmplările prin care treci zi de zi au, de fapt, o semnificație. Așa se întâmplă și cu visele în care o mireasă ți se arată.

Probabil că ai auzit diverse variante în acest sens, cum ar fi faptul că o mireasă care îți apare în vis este un semn bun pentru moment, dar și faptul că ea ar putea prevesti un necaz în viitorul apropiat.

Potrivit cancan.ro, psihologii sunt de părere că atunci când visezi o mireasă, de fapt te concentrezi asupra relației cu partenerul tau. Unele vise îți provoacă o stare de anxietate, în vreme ce altele îți lasă senzația de liniște, astfel încât te trezești zâmbitoare și odihnită. Cand vine vorba despre visul în care îți apare o mireasă, însă, în prim-plan sunt sentimentele pe care le ai pentru jumatatea ta și angajamentul pe care ți l-ai luat, dacă relația este oficializată.

Pe de alta parte, conform oniromantiei, există mai multe explicații ale acestui vis, în funcție de câteva detalii. Astfel, dacă visezi o femeie necunoscută care poartă o rochie de mireasă, înseamnă că îți faci griji în legatură cu viața personală și că sunt câteva lucruri pe care ai vrea sa le lamurești în acest sens.

Nu în ultimul rând, este posibil ca acest vis să însemne pur și simplu că ești stresată de importantul eveniment care va avea loc în viața ta în perioada următoare: nunta.

Parteneri
x close