Ce se întâmplă cu „copilul paranormal” din Giurgiu. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru: „Noi toți putem face același lucru ca acest copil!”

de A.M.P    |    28 Aug 2017   •   10:20
Ce se întâmplă cu „copilul paranormal” din Giurgiu. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru: „Noi toți putem face același lucru ca acest copil!”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, într-o intervenție telefonică la Antena 3, despre cazul „copilului paranormal” din Giurgiu.

Lidia Fecioru a ținut să sublinieze că băiatul nu are nimic malefic, iar faptul că un tânăr din localitate s-a sinucis, în urmă cu o zi, este o simplă coincidență nefericită. De asemenea, ea a spus că „noi toți putem face același lucru ca acest copil”, însă mulți nu conștientizăm forța mentală de care dispunem.

Bioenergoterapeutul a spus că este bine că băiatul a fost dus la spital, unde i se va pune un diagnostic și va primi tratament de specialitate.

Totodată, Lidia Fecioru nu a respins nici inițiativa părinților de a-l duce pe micuț pe la mănăstiri. 

”Biserica nu are ce să îi facă rău”, a spus Lidia Fecioru.

Copilul de 11 ani din Naipu, Giurgiu, despre care familia credea că este posedat de un spirit malefic, a fost din nou internat la spitalul de psihiatrie Obregia de unde fusese externat de părinţi pe semnătură. Familia a crezut inițial că salvarea lui este la biserică şi l-a dus la mai multe mănăstiri.


 

Parteneri
x close