Ceasul care numără câte zile mai ai de trăit: ”În curând vei fi mort” - VIDEO

de A.M.P    |    16 Mai 2016   •   19:10

Compania Seize Technology Day, din Los Angeles, a creat un dispozitiv numit 28, conceput pentru a motiva oamenii să profite de fiecare zi pe care o trăiesc şi să permită celor curioşi să afle câte zile mai au pentru a se bucura de viaţă.

"În curând vei fi mort, dar acest ceas are scopul de a vă reaminti să profitaţi la maximum de fiecare zi", notează compania pe propriul site.

Reprezentanţii companiei susţin că viaţa durează, în medie, 28.000 de zile ceea ce încorporează 76 de ani şi 260 de zile, iar dispozitivul lor numără zilele invers, scriu jurnaliștii de la descopera.ro.

Deşi are 17 cm lungime, 9 cm lăţime şi 5 cm grosime, ceasul din lemn este proiectat pentru a fi transportat oriunde ar merge proprietarii acestuia.

”28 este un memento constant despre faptul că puteţi face ceva cu propria viaţă, pentru că vă aparţine. Cu 28 vă puteţi schimba propria viaţă sau puteţi ajuta pe cineva să o schimbe. Acceptă contractul. Sari peste acel zid. Fii acea persoană. Urmează acel vis. Înfiinţează acea companie. Fii acel părinte. Vezi acea ţară. Fă acea plimbare", continuă descrierea dispozitivului.

Un astfel de dispozitiv este disponibil la preţul de 49 de dolari şi poate fi găsit într-o singură culoare - negru.

Parteneri
x close