Cel mai ciudat cadou pentru o fetiţă de 8 ani

de G.C.P    |    01 Mar 2012   •   13:11

Sarah Burge, o englezoaică din St Neots, Cambridge a plănuit o petrecere uriaşă pentru fiica sa, Poppy, care împlinea opt ani.

Oricum, cadoul pe care i l-a oferit fiicei sale a fost unul dintre cele mai ciudate la care s-ar putea gândi o mamă. 

Femeia, în vârstă de 51 de ani, mai are două fete, cu alţi doi bărbaţi. Ea a cheltuit în 20 de ani peste 450 de mii de lire sterline pentru 100 de operaţii estetice.
Aşadar nu mai miră cadoul surprinzător pentru Poppy. Acesta a constat într-un voucher, în valoare de 8000 de lire sterline, la o clinică specializată în domeniul estetic.

Sarah admite că fiica sa este frumoasă şi nu are nevoie să se schimbe, "dar uneori, unii oameni nu sunt mulţumiţi de felul cum arată", a declarat ea pentru Mirror. Poppy va putea folosi voucherul de-abia când va împlini 18 ani, iar până atunci mama ei va continua să-i crească valoarea aproape de 120 de mii de lire sterline.

Ca fapt divers, petrecerea de aniversare a micuţei a costat "doar" 25 de mii de lire sterline şi a inclus un show X Factor, în  care Poppy îşi judeca prietenii pentru prestaţiile lor muzicale.

Sarah Burge este familiarizată cu prima pagină a tabloidelor britanice, în urmă cu doi ani ea a şocat când a anunţat că îi predă lecţii de dans la bară aceleiaşi fiice.

x close