x close

Cel mai mare câine din lume: Un dog german de 115 kilograme şi peste un metru înălţime (VIDEO)

23 Feb 2010   •   23:50
Cel mai mare câine din lume: Un dog german de 115 kilograme şi peste un metru înălţime (VIDEO)


115 kilograme şi peste un metru înălţime. Sunt dimensiunile celui mai mare câine din lume. George doarme într-un pat şi are nevoie lunar de 50 de kilograme de mâncare.

Uriaşul George este un dog german care locuieşte în statul american Arizona. Datorită dimensiunii sale, câinele a intrat în Cartea Recordurilor.

"A crescut tot mai mare şi mai mare. A luat în greutate, s-a înălţat, habar nu aveam cât de mare o să crească. Este cu 45 de kilograme mai greu decât un dog german obişnuit", povesteşte stăpânul câinelui.

Imediat, George a devenit vedetă în Statele Unite. Are propriul său site web şi a apărut până şi la Oprah, una dintre cele mai urmărite emisiuni de peste Ocean.

Totuşi, dimensiunea sa neobişnuită le dă ceva bătăi de cap stăpânilor săi. Oamenii au trebuit să îi cumpere câinelui un pat în toată regula iar lună de lună sunt nevoiţi să îl hrănească cu peste 50 de kilograme de mâncare.

George are o înalţime de 109 centimetri şi o greutate de 115 kilograme. Patrupedul a fost recompensat de oficialii Cărţii Recordurilor cu titlul de cel mai înalt câine din toate timpurile, dar şi titlul de cel mai înalt câine în viaţă. El este mai mare cu 3 centimetri decât fostul deţinător al titlului, care avea "numai" 106 centimetri.Antena 3


Citeşte mai multe despre:

caine Cartea Recordurilor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati