Cel mai mare MISTER al lumii ar putea fi descoperit. Testele ADN o dovedesc

de L.D.    |    31 Oct 2012   •   18:42
Cel mai mare MISTER al lumii ar putea fi descoperit. Testele ADN o dovedesc Foto: hair-farm.com

Dezvăluiri uimitoare au fost făcute astăzi în Rusia, dupa ce testele ADN făcute pe fire de păr ce se suspectează a fi ale celebrului Yeti relevă existența unui mamifer necunoscut, foarte apropiat de om, scrie Daily Mail.

Testele au fost efectuate pe mostre de păr găsite într-o peșteră din Siberia în timpul unei expediții internaționale de anul trecut.

”Am avut zece probe de păr pentru a studia, și am ajuns la concluzia că acesta aparține unui mamifer și nu unui om”, a spus profesorul Valentin Sapunov, de la Institutul Hidrometeorologic de Stat al Rusiei.

Părul nu aparține niciunui animal cunoscut din regiune, cum ar fi un urs, lup sau capră, a declarat acesta.

”Analiza a fost realizată în Rusia și SUA și ”s-a convenit că părul vine de la o creatură umană, care nu este încă un Homo sapiens, însă este mult mai apropiată de om decât o maimuță”, a spus Siberian Times, citând afirmațiile făcute pe un site guvernamental regional.

Acesta a precizat că mult așteptatele teste științifice au fost efectuate în două instituții din Rusia și una din Idaho, Statele Unite.

”Toate cele trei universități au terminat analiza ADN a părului și au convenit că părul aparține unei creaturi care este mai aproape de parametrii biologici ai unui Homo sapiens decât o maimuță. ADN-ul reieșit este diferit cu mai puțin de 1% de cel al oamenilor”.

Cercetarea lui Yeti a fost raportată de secole, pe cele mai multe continente, dar se spune că această creatură s-ar fi sustras de la capturare și nici rămășițele ei nu au fost descoperite vreodată.

x close