China. Un bărbat a trăit patru ani cu o lamă de cuţit de 10 centimetri în cap

17 Feb 2011   •   14:02
China. Un bărbat a trăit patru ani cu o lamă de cuţit de 10 centimetri în cap Foto: slowcocktails.squarespace.com

Caz medical incredibil în China. Un bărbat care se plângea că ameţeşte şi are migrene avea în cap o lamă de cuţit de 10 centimetri. Bărbatul fusese victima unui jaf armat în urmă cu 4 ani. De atunci, a trăit cu lama de cuţit în craniu, iar medicii au reuşit abia acum să descopere cauza problemelor sale.

Medicii chinezi au reuşit cu greu să descopere cauza migrenelor şi a deselor sângerări ale bărbatului de 37 de ani.  În urma radiografiei,   doctorii au observat că Li Fu avea în craniu o lamă de 10 centimetri.

Durerile au început cu 4 ani în urmă, la puţin timp după ce chinezul a fost victima unui jaf. Lucra ca şofer de taxi pe atunci şi a fost înjunghiat în falcă după ce a încercat să-l oprească pe hoţ să fugă cu toată agoniseala lui. Poliţştii care au investigat cazul au prins infractorul şi au găsit şi mânerul cuţitului. Lama însă...

Operaţia a durat patru ore iar medicii spun că doar o minune face ca bărbatul să fie încă în viaţă. Lama îi afectase limba dar era la distanţă milimetrică de artera ce transportă sângele spre creier.

 


x close