x close

Clienţii unui restaurant, revoltaţi din cauza unui decor bizar. Ce a fost atârnat de tavan - FOTO

27 Sep 2017   •   19:43
Clienţii unui restaurant, revoltaţi din cauza unui decor bizar. Ce a fost atârnat de tavan - FOTO Galerie foto (2) Foto: pixabay.com

Un restaurant în stil de abator din Australia se confruntă cu o revoltă stârnită în mediul online din cauza unei instalații care cuprinde o vacă împăiată care atârnă din tavan, potrivit The Telegraph.

O pizzerie din Adelaide, oraș situat în statul Australia de Sud, a împăiat o vacă și a suspendat-o de tavanul localului de membrele inferioare.

Proprietarii restaurantului, Federico și Melissa Pisanelli, au declarat că vor să provoace astfel ''percepția programată'' a clienților cu privire la vacile de lapte și să ''educe consumatorii cu privire la proveniența hranei noastre''.

Instalația ''este concepută pentru a-i face pe consumatori să se oprească și să se gândească la realitățile industriei produselor lactate'', susțin aceștia. 

Însă criticii au catalogat inițiativa drept ''de nedescris, atroce și șocantă'' și au cerut ca vaca să fie dată jos.

Într-o petiție semnată de peste 4.000 de persoane se susține că pizzeria ''prezintă trupul unei vaci reale, moarte, atârnată de picioare deasupra meselor în timp ce clienții mănâncă''.

Citeşte mai multe despre:

clienti restaurant vaca tavan
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati