Conacul Diavolului din România. Aici sataniştii se adună şi sacrifică animalele pentru incantaţii în miez de noapte

de O.P.    |    04 Mar 2013   •   06:04
La marginea oraşului Alexandria se află, de ani buni, ruinele unei clădiri pe care localnicii o cunosc drept conacul satanistilor. Doar cei curajosi au intrat în camerele despre care se spune că sunt adăpostul unor tineri satanişti care se întâlnesc aici să sacrifice pisici şi să ardă cruci.

Pe centura Alexandriei, zac parăsite ruinele unor vechi clădiri. Una dintre acestea este cunoscută drept conacul groazei de pe Ruscă. Oamenii povestesc că locul este folosit de satanişti pentru sacrificarea rituală a animalelor şi pentru incantaţii în miez de noapte.

Vecinii îi văd mereu pe tinerii care îşi pierd nopţine pe-aici, dar niciodată nu s-au încumetat să vadă ce se întâmplă exact în ruine. 

Pereţii conacului de la Rusca au fost tranformaţi, în timp, în ceea ce vedem unori prin filme: ziduri pline de inscripţii satanice şi pete roşii. Prin camerele goale stau aruncate sticle de băutură, precum şi cenuşă sau mucuri de ţigări.

Prea puţini localnici îşi mai aduc aminte ce a fost cândva acolo.

În ciuda poveştilor care circulă în continuare prin oraş în legătură cu ruinele conacului, în ultimii 10 ani, la poliţie, nu a ajuns nici o sesizare legată de acest loc.Parteneri
x close