x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Conducea liniștită mașina când a văzut ceva înfiorător lângă ea. Femeia a încremenit când creatura a început să se apropie

de 22 Noi 2017   •   20:17
Conducea liniștită mașina când a văzut ceva înfiorător lângă ea. Femeia a încremenit când creatura a început să se apropie 72
Foto: Pixabay.com

O femeie din Australia a avut parte de o întâmplare bizară, după ce a fost nevoită să conducă timp de 20 de minute cu un păianjen mare și hidos la câțiva centimetri distanță de ea.

Potrivit metro.co.uk, Bianca Merrick credea că a scăpat de îngrozitoarea creatură , însă aceasta s-a întors după câteva zile.

"Nu puteam să cred că mi se întâmplă același lucru de două ori. După ce am văzut dimineața  că a dispărut, am fost foarte încrezătoare că am scăpat, că nu mai era în mașină și că ieșise. Când am parcat noaptea trecută însă, a apărut din nou. Venea spre mine și avea picioarele atât de lungi, era dezgustător. Am încremenit. De fiecare dată când m-am uitat la el m-am simțit îngrozitor. Dacă ar fi aterizat pe mine, eram moartă. Poate ar trebui să mă gândesc să vând mașina.”, a declarat Merrick.

sati