Construcţia care a apărut din senin în cel bine păzit loc. Google Maps a scos la iveală secretul pe care americanii îl ţineau ascuns

de O.P.    |    27 Apr 2012   •   12:24
Construcţia care a apărut din senin în cel bine păzit loc. Google Maps a scos la iveală secretul pe care americanii îl ţineau ascuns Galerie foto (7) Foto: mashable.com

Google Maps este un mijloc grozav pentru cei care vor să călătorească virtual în cele mai îndepărtate locuri de pe Pământ. Totodată, cu ajutorul acestor hărţi au fost semnalate mai multe ciudăţenii surprinse în cele mai bine păzite zone ale lumii.

În galeria foto de mai jos veţi putea vedea cele mai ciudate locuri surprinse cu ajutorul sateliţilor în diferite locuri de pe Terra. Însă unul în mod special a atras atenţia oamenilor.

Area51 este un loc extrem de bine păzit de americani, în deşertul Nevada, loc despre care se crede că este terenul unor experimente făcute de armata SUA. În această zonă a apărut un desen gigant, asemenea semnelor extraterestre din culturile de porumb, şi pe care nimeni nu şi-l poate explica.


x close