Copila care l-a impresionat până la lacrimi pe cel mai puternic conducător al lumii. Povestea care va schimba lumea

de O.P.    |    07 Sep 2012   •   09:19
Copila care l-a impresionat până la lacrimi pe cel mai puternic conducător al lumii. Povestea care va schimba lumea
Parcă nimic nu-i impresionează pe oamenii mari mai mult decât copiii. Iar această fetiţă de numai 8 ani a reuşit să intre la inima celui mai puternic om al lumii, dar şi la cea a marilor vedete.

Asta pentru că a reuşit mai bine ca nimeni altcineva să intre în pielea unui personaj de excepţie, iar la o aşa vârstă fragedă le-a depăşit pe cele mai mari actriţe, clasându-se pe poziţia a treia în topul şanselor de a câştiga un Oscar.

Quvenzhané Wallis este actriţa principală din filmul Beasts of Southern Wild, pelicula care are foarte mari şanse să primească distincţia cea mare în lumea filmului.

Beasts of the Southern Wild este o dramă fantastică ce a intrat în atenţia publicului la Festivalul de Film de la Cannes în 2012, fiind premiată cu FIPRESCI Prize şi Golden Camera. Filmul spune povestea lui Hushpuppy (Quvenzhané Wallis), o fetiţă de şase ani, care trăieşte cu tatăl ei, Wink într-o comunitate pe o insulă înconjurată de ape.

Cu toate că are o relaţie frumoasă cu tatăl ei, acesta se poartă destul de sever cu ea, iar acest lucru n-a făcut-o vulnerabilă în faţa problemelor vieţii.

Atunci când Wink - tatăl ei - se îmbolnăveşte de o boală misterioasă, toata natura o ia razna - temperaturile cresc mult, gheţarii se topesc, nivelul de apă creşte, şi armata de animale preistorice se dezlănţuie şi invadează insula.

Pe măsură ce animalele se apropie de insulă, iar tatăl ei este tot mai slăbit din cauza bolii, Hushpuppy va pleca singură pe mare pentru a-şi găsi mama.

Povestea acestui film l-a impresionat şi pe Barack Obama, care a declarat către Oprah Winfrey că este un film care l-a pus pe gânduri, iar această copilă joacă un rol fenomenal.

Atunci când a fost recrutată pentru acest rol, micuţa Wallis nu avea decât şase ani.

x close